Szent Család vasárnapja

2018. december 28.

HIRDETÉSEK

- December 31-én (hétfő), 23:45 órától a templom és a toronykilátónk 1:00 óráig nyitva lesz. Éjfélkor a Himnuszt énekeljük a templomban. Aki szeretné a városi tűzijátékot a toronyból nézni, megteheti.

- Január 1-jén, kedden lesz Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe, jövő vasárnap pedig Urunk megjelenésének ünnepe.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Január 5-én, a 18 órakor kezdődő Vízkereszt előesti szentmiséjében a Pannonischer Singkreis Szent Cecília Kórus és zenekar, valamint szólisták közreműködésével Karl Kempter G-dúr Miséjét szólaltatják meg. Vezényel: Tarcsay Iván. A szentmisében vízszentelést is tartunk.

- Pénteken, az esti szentmise után kezdődik a felnőtteknek hirdetett bibliaóra a Hetény teremben, melyre szeretettel várom az érdeklődőket!

- A januári ökumenikus dicsőítés 5-én, szombaton délután 16 órától a Metodista gyülekezet várja a kedves testvéreket. Helyszín: Sopron, Wesselényi út 28. Szeretettel várnak mindenkit.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók. Új lakóépületek megáldást szívesen végzem felkérésre.

- Mocorgóink következő szentmiséje január 12-én, 16 órakor kezdődik.

- A Hetény teremben már lehet rendezni a 2019. évi újság előfizetéseket.

- A Hetény teremben lehetőség van a karitász által készített gyertyák megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre. A szentmise stipendiuma 3.000 Ft. lesz. Tisztelettel kérem azokat a kedves Híveket, akik már jövő évre szentmiséket kértek, a különbözetet szíveskedjenek befizetni az irodában vagy vasárnaponként a Hetény teremben.

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánok egyházközségünk családjainak és minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben