Évközi 19. vasárnap

2019. augusztus 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. augusztus 11.

- Augusztus 15-én (csütörtök) Szűz Mária mennybevételének parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban az ünnepi szentmise 18:00 órakor kezdődik. Szerdán, a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolnában előesti szentmise lesz, amely érvényes az ünnepre.

- Augusztus 24-én – a Lőveri Esték programsorozat keretében – plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom-parkolóban. Szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. Kérek mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit erre a kötetlen és vidám családi délutánra és estére! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban.

- Plébániánk irodája augusztus 12-20-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

- Plébániánk Karitász Csoportja ismét adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az elmúlt évben 175.830 Ft. és 60 € adománnyal tudtuk segíteni plébániánk diákjait és családjait a tanév elején. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el augusztus 25-ig.


- Vasárnaponként a Hetény teremben lehet szentmiséket előjegyeztetni és egyházközségi hozzájárulást befizetni.


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben