Évközi 29. vasárnap

2019. október 18.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. október 20.

- Ma a missziók javára tartunk gyűjtés.

- Pénteken (október 25.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívjuk október 25-én, 19:00 órára ide, a templomba.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (október 26.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 30.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise a 2019-es évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék.

- Jelzem, hogy a plébániánk irodája szerdán (október 23.) zárva tart.

 
- Vasárnaponként a Hetény teremben: egyházközségi hozzájárulás befizetése.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben