Szent Család vasárnapja

2019. december 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. december 29.

- Hálás szeretettel megköszönöm a kedves Testvéreknek (felnőtteknek és gyermekeknek), hogy kitartóan vettek részt az adventi hajnali szentmiséken! Örömteli és felemelő volt számomra is az adventi készületünk. Köszönetet mondok a segítőinknek, akik a gyerekek reggeliztetésében egész advent folyamán segítségünkre voltak! Kívánom, hogy Urunk gazdagon jutalmazza áldásának bőségével önzetlenségüket!

- Kedden (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk. 23:45 órától a templom és a toronykilátónk 1:00 óráig nyitva lesz (aki szeretné a városi tűzijátékot a toronyból nézni, megteheti). Éjfélkor a Himnuszt énekeljük a templomban.

- Január 1-jén (szerda) lesz Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe. Templomunkban két szentmise lesz: 9 és 11 órakor!

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik.

- A „mocorgók miséje” az új esztendőben január 11-én kezdődik.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók. Új lakóépületek megáldást szívesen végzem.

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás is befizethető, ill. lehet rendezni a 2020. évi újság előfizetéseket.
- Jelzem, hogy plébániánk irodája január 5-ig zárva tart.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben