Gyertyaszentelő Boldogasszony

2020. január 31.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. február 2.

- Holnap (február 3.), a 7 órakor kezdődő szentmisében is Balázs-áldást adok.

- Február 5-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik.

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- Február 10-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre, ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is kiszolgáltatjuk a Betegek kenetét itt, a templomban. Ideje: február 15. (szombat), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- A Házasság hete rendezvénysorozat február 6-16. között kerül megrendezésre. Részletek a faliújságon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben