Szentháromság vasárnapja

2021. május 28.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. május 30.

- Hétfőn, a szentmise előtt az utolsó májusi litániát imádkozzuk. Június hónapot Jézus Szentséges Szívének szenteli az Egyház. Június hónapban a szentmisék előtt a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

- A héten elsőpéntek lesz. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.

- Jövő vasárnap Krisztus Szent Teste és Vére ünnepe, Úrnapja lesz. Úrnapi körmenetet az idei évben nem tartunk.

- Június 1-jétől szeptember első szombatjáig, a nyári időszakban a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk bármelyik szombati vagy vasárnapi szentmiséinkre!

- Június 12-én (szombat), 10 órakor, a Szent Mihály templomban városunk szülötte, Simon Dávid diakónus pappá- és Licz Csaba V. éves teológushallgató diakónussá szentelése lesz. Imádkozzunk értük!



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben