Évközi XXVIII. vasárnap

2021. október 8.

2021. október 10.:

 

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

 

- Hálásan szívvel köszönöm a kedves hívek anyagi támogatását (a korábbi felajánlással együtt 312.810 Ft) a templomunk fejlesztésére!

- A szentmise egyetemes könyörgéseiben lehetőség van arra, hogy aktuális szükségletekért is megfogalmazzuk kéréseinket. A sekrestyében lehetőség van arra, hogy ezeket az imaszándékokat feljegyezzük, és azokat előterjesszük az aznapi szentmise könyörgései között. Szeretettel fogadjuk ezeket az imaszándékokat!

- Október 23-án (szombat), a Magyar Köztársaság nemzeti ünnepén és a Magyar köztársaság kikiáltása napján, 19 órakor a Lőveri Esték programsorozatunk keretében zenés irodalmi estet tartunk a Hetény teremben, melyre minden érdeklődött szeretettel hívunk és várunk! A belépés díjtalan.

- Jövő hétvégén a missziók javára gyűjtünk.

- A Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizethető. Az idei évre már nincs több szabad miseintenciónk.

 

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben