Évközi XIII. vasárnap

2022. június 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. június 26.

- Ma, 18 órakor, a Lőveri Esték keretében „Emlékezet” címmel a XX. század elhallgatott verseiből hallunk egy összeállítást a Hetény teremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! A belépés díjtalan.

- Június hónapban a szentmisék előtt ¼-ed órával a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a világ békéjéért.

- A szerdai szentmise itt, a templomban lesz.

- Gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik imaszándékainkat, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtünk jövő péntekig (július 1.).

- Jövő vasárnap (július 3.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk. A Szentszék Gazdasági Titkárság prefektusa köszöni a 2021. évi Péter-fillér adományt, mely a Győri Egyházmegye részéről 7.754.820 Ft. volt.

- Plébániánk irodája hétfőtől péntekig (június 27-július 1.) zárva tart.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben