Évközi XXIII. vasárnap

2022. szeptember 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 4.

- Csütörtökön (szeptember 8.), Kisboldogasszony ünnepén, az idén, júniusban felszentelt Fülöp Tamás atya mond újmisét templomunkban, és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Ez a szentmise egyúttal a Julianeum Énekkar évad kezdő szentmiséje is lesz. Szeretettel hívom a kedves híveket erre az ünnepi szentmisére! Az újmisén való részvétellel és az újmisés áldással teljes búcsú nyerhető. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

- Jövő szombaton (szeptember 10.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje. Szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat ezekre a szentmisékre!

- Jövő vasárnap (szeptember 11.), a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk. Az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmisében azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Szeptember 17-én (szombat) a Nepomunki Szent János kápolna szentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Szombaton 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmisét mondunk a kápolnában. Itt, a templomban csak 16 órakor lesz szentmise.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben