Advent 4. vasárnapja

2022. december 16.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 18.

- A Vatikáni Gazdasági Tanács köszönetét fejezte ki a Győri Egyházmegye hívei felé a Péter-fillér gyűjtés alkalmával felajánlott adományokért. Egyházmegyénk hívei mindösszesen 6.733.605 Ft-ot adományoztak.

- A péntekig tartanak a hajnali szentmiséink, mely után reggelire hívjuk a gyermekeket.

- Hétfőn (december 19.), 17 órától gyóntatás lesz templomunkban. Két vendég gyóntató atya is rendelkezésre áll. Használjuk ki a szentgyónási lehetőséget szent karácsony ünnepére készülve!

- Pásztorjátékunk szombaton (december 24.), 16 órakor lesz itt, a templomban, melyre szeretettel hívunk és várunk mindenkit, főként a kisgyerekes családokat!

- Az ünnepi miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható. Örömmel jelzem a kedves Híveknek, hogy dr. Pápai Lajos püspök atya az idei évben is velünk tölti a karácsonyt.

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 14-én lesz legközelebb.

- Plébániánk irodája december 23-tól január 4-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.

- A sekrestyében vásárolható jövő évi falinaptár; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.

- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni és Karitász falinaptár kapható a Hetény teremben, illetve a plébánia irodájában nyitvatartási időben.



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben