Évközi 4. vasárnap

2023. január 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. január 29.

- Hétfőn (január 30.) reggel nem lesz szentmise templomunkban.

- Szerdán (február 1.) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz; a szentmisére hozott gyertyákat megáldjuk.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtteknek hirdetett bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. A pénteki és a hétvégi szentmisékben Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Február 11-e (szombat) a Betegek világnapja. Az esti szentmisében kiszolgáltatom a betegek kenetét. Aki szeretné felvenni, kérem, jelentkezzen a sekrestyében!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének az öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A Hetény teremben vásárolható Karitász falinaptár, szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás és az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben