Nagyböjt 1. vasárnapja

2023. február 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. február 26.

- A mai perselyadományunkkal a katolikus iskolákat támogattuk.

- Templomunk felszentelése 2015. március 1-jén volt. A konszekráció évfordulója főünnep plébániánk közössége és a búcsúünnepünkön résztvevők számára. Az ünnepi szentmise szerdán 18 órakor kezdődik. Aznap teljes búcsú nyerhető templomunkban. A szentmise után szeretnénk vendégül látni a jelenlévőket, ezért szeretettel kérünk sütemény felajánlásokat a kedves Hívektől.

- A nagyböjti péntekeken 17:30 órakor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. A részletes beosztást a hirdetőtáblán olvashatjuk. Nagyböjtben minden szentmise előtt szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. A felnőtteknek hirdetett bibliaórát a pénteki esti szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás és az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben