Évközi 28. vasárnap

2023. október 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. október 15.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik templomunkban a rózsafüzér.

- Csütörtökön (október 19.), 18:30 órára az elsőáldozók szüleit várom szülői értekezletre, ide, a templomba.

- A Nepomuki Szent János kápolnában október 25-én (szerda) lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt itt, a templomban lesznek a szerdai szentmisék is.

- 9. évfolyamos tanulók jelentkezését várom bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. a plébánián lehet október 31-ig. A bérmálási adatlapok átvehetők a sekrestyében.

- A jövő hétvégén a missziók javára gyűjtünk.

- „Jézus Házasságunk Középpontja” címmel lelkigyakorlatra hívják a szentségi házasságban élő párokat. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- Keddig (október 17.) plébániánk irodája zárva tart.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

 



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben