Évközi 30. vasárnap

2023. október 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. október 29.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- 9. évfolyamos tanulók jelentkezését várom bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében lehet október 31-ig. A bérmálási adatlapok átvehetők a sekrestyében.

- A téli időszámítás alatt itt, a templomban lesznek a szerdai szentmisék is.

- Szerdán (november 1.) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. 18 órakor kezdődik az alapítványi szentmisénk †dr. Hetény János atya (10. évf.) lelki üdvéért.

- Csütörtökön (november 2.), halottak napján 18 órakor lesz szentmisénk. A szentmise után a halottakért végzett ájtatosságot imádkozzuk.

- A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki november 1-től 8-ig temetőt látogat, s legalább lélekben imádkozik az elhunytakért (ez mind a nyolc napon elnyerhető), továbbá az, aki halottak napján (november 2.), vagy a megelőző és azt követő vasárnapon (október 29. és november 5.) vagy Mindenszentek napján templomot vagy kápolnát meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet imádkozik. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- Szombaton (november 4.), 19 órakor Giczi Balázs orgonaművész hangversenyt ad templomunkban. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Hétfőtől szerdáig (október 30-november 1.) plébániánk irodája zárva tart.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben