Évközi 6. vasárnap

2020. február 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. február 16.

- Jövő vasárnap a katolikus iskoláink és óvodáink támogatására tartunk országos gyűjtést.

- Templomunk felszentelésének (2015.) évfordulója március 1-jén lesz. Nagyböjt 1. Vasárnapja miatt, március 2-án, hétfőn, 18 órakor tartjuk az ünnepi hálaadó szentmisét. A konszekráció évfordulója főünnep plébániánk közössége és a búcsúünnepünkön résztvevők számára. 17:00 órakor rózsafüzér kezdődik, majd 17:30 órakor a templomszentelés zsolozsmáját imádkozzuk. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! Búcsúünnepünk alkalmából ismét szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, hogy a hétfői ünnepi szentmise után megvendégelhessünk minden jelenlévőt. A süteményeket hétfőn, egész nap fogadjuk a plébánián.

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben